Medlemslogin Luk menu


Står du lige og mangler et orkester….


Lyngby Taarbæk Harmoniorkesters repertoire spænder vidt, og vi kan byde ind på rigtig mangeforskellige musikalske opgaver.Receptioner, åbning af butikker/butikscentre, udstillinger, musikalsk underholdning i forbindelsemed firmaarrangementer, musikindslag i forbindelse med velgørenhedsarrangementer.


Koncerter:


Julekoncerter, nytårskoncerter, kirkekoncerter, koncerter for det ældre publikum f.eks. påplejehjem eller i samarbejde med ældresagen i lokalområdet. Koncerter på skoler og gymnasierf.eks. i forlængelse af et undervisningsforløb.


Kontakt formand Peter Mogensen og lad os lave en aftale - psmogensen@gmail.com


Lidt om os.

Lyngby Taarbæk Harmoniorkester er et dygtigt og scenevant amatørharmoniorkester. Orkesteret har i en lang årrække været kåret som Danmarks bedste amatørharmoniorkester og har altid ligget helt fremme blandt de absolut bedste. I en årrække var orkesteret fast tilknyttet Det Kongelige Teaters Ulvedals forestillinger.


Vi spiller omkring 8 koncerter årligt, hvoraf vores sommerkoncert i Tivolis koncertsal er en fasttradition. I 2015 havde vi bl.a. Adam Rapa som solist i Tivoli og Julie Berthelsen som solist vedvores 2 nytårskoncerter. Vores chefdirigent hedder René Bjerregård Nielsen. René har stået ispidsen for en lang række orkestre såvel amatører som professionelle.


Vores repertoire er meget varieret, vi spiller både klassisk, underholdning og pop.


Se og hør LTH på Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=IQWh0C3NRdw

https://www.youtube.com/watch?v=z4SfcFcqsXQ

Logo